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  1. 学内刊行物
  2. 新潟工科大学研究紀要
  3. 第2号(1997)

もちの微細構造に関する研究

https://niit.repo.nii.ac.jp/records/23
https://niit.repo.nii.ac.jp/records/23
fdc222db-e96b-4010-89a2-d83f26831e81
名前 / ファイル ライセンス アクション
niit_69_2_39-42.pdf niit_69_2_39-42.pdf (467.6 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2011-02-28
タイトル
タイトル もちの微細構造に関する研究
言語 ja
タイトル
タイトル Studies on Ultrastructure of Rice Cakes.
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題 rice cake, rice flour, amylase, amylopectin
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 小野寺, 正幸

× 小野寺, 正幸

小野寺, 正幸

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安藤, 恵

× 安藤, 恵

安藤, 恵

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戸田, 清

× 戸田, 清

戸田, 清

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片岡, 廣

× 片岡, 廣

片岡, 廣

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Microscopic observation of rice cakes was studied using iodine solution. Many small violet dots were observed in the rice cakes which were made of rice flour, However, the small violet dots were not observed in rice cakes which were made of whole glutinous rice. It is considered that the small violet dots were originated in the construction of the amylose-iodine complexes.
書誌情報 新潟工科大学研究紀要

巻 2, p. 39-42, 発行日 1997-12
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1342-792X
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10590360
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者
出版者 新潟工科大学
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Ver.1 2023-05-15 09:22:15.471135
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